Emile: 06-34746116 // Irina: 06-20545544 info@metvollekrachtvooruit.nl

Beste relatie,

De schoolvakantie zit er op. De meesten zijn waarschijnlijk inmiddels weer opgestart na de zomer. De vakantie is voor mensen een periode van rust en ontspanning. Dé manier om op te laden. Maar wat nu als je de volgende keer niet zo erg toe zou zijn aan vakantie. Hoe zou het zijn als je de balans tussen spanning en ontspanning dusdanig kunt behouden, je door het jaar heen vitaal kunt leven en werken en je vakantie alleen maar bonus is?

In onze sessies en workshops geven we individuele medewerkers en teams hier handvatten voor aan de hand van onderstaand eenvoudig vitaliteitsmodel.

Model Vitaliteit

Deze zomer hebben wij, naast een heerlijke rustperiode, niet stilgezeten. Naast het opzetten van nieuwe workshops, hebben we gewerkt aan ons online visitekaartje. Vanaf nu zijn we ook online te vinden met ons aanbod en contactgegevens. Neem eens een kijkje op: www.metvollekrachtvooruit.nl. We horen graag wat je er van vindt!

De rustige vakantieperiode was ook bij uitstek een periode om terug te blikken. Dat hebben wij dan ook gedaan. We kijken met trots terug op een vliegende start van onze samenwerking! Vanuit onze rebalancing-achtergrond, met een gezamenlijke missie om bewustzijn en vitaliteit in organisaties te vergroten, gingen we van start met workshops over Spanning en Ontspanning. Al doende ontstond daar een workshop Vitaliteit en een speciale versie voor managers (hoe stimuleer je bewustzijn op en aanpakken van vitaliteit van je medewerkers) naast. Aan de hand van klantvragen ontwikkelden we ook een workshop rondom omgaan met verandering bij reorganisatie. Het thema spanning/ontspanning bleef daarmee centraal, maar in een totaal andere context. Intense sessies, waarin collega’s zich veilig genoeg voelden om te gaan delen, wat ze ECHT voelden, waardoor verdieping en verbinding kon ontstaan.

Het komend half jaar staan al weer vervolgworkshops gepland, maar is ook nog ruimte voor nieuwe projecten. We houden jullie graag op de hoogte.
Heb je behoefte om binnen jouw organisatie vitaliteit meer op de kaart te zetten of medewerkers te ondersteunen in persoonlijke groei? We gaan graag met je in gesprek!

Een hartelijke groet,

Emile Buring & Irina Reulink